Heti horoszkóp 2021. október 11. – október 17. – Fókuszban

Horoszkóp minden hétre

HoroszKópé

2021.10.09. 16:00

Oroszlán – heti horoszkóp

A hét első felében döntened kell az érzelmek és a stabilitás között. Olyan szituációba kerülhetsz ugyanis, amelyben a vágyaid vezérelnének még akkor is, ha tudod, emiatt esetleg később valamilyen áldozatot kellene hoznod. Néha jó egy kicsit elengedni magunkat, de annak mindig ára van. Hogy meg akarod-e ezt fizetni, az a te józan döntésed kell, legyen.

A hét második felében változatosságra vágyhatsz és hogy ezt kielégítsd, vegyél részt olyan eseményeken, rendezvényeken, ahol új embereket ismerhetsz meg. Az új kapcsolatok kialakítása inspiráló hatással lehet a régiekre is és változatosságot, izgalmat hozhat az életedbe.

>>> Az október havi horoszkópod itt olvashatod

Szűz – heti horoszkóp

A hét második felében önbizalmad új lendületet kap, ami beindíthat benned egy folyamatot, hogy az eddigieknél is erőteljesebben figyelj oda az egészségedre és az életmódodra. Most válthatsz új étrendre, vagy bevezethetsz egy új mozgásformát, de számíts arra is, hogy az intimitás területén is sokkal aktívabb leszel, mint máskor.

A hét közepén már kerüld a flörtöket, mivel egy ilyennek következtében könnyen egy családi dráma kellős közepében találhatod magadat. Erre most a legkevésbé van szükséged. A hét végén érzékeny témákat kell érintened egy hozzád közelálló személlyel kapcsolatban. Végül könnyen lehet, hogy a dolog tanácsadásba fullad, melynek a végén az illető a te válladon fogja elsírni a bánatát. Erős ösztöneid vannak és helyén van az eszed. Jó tanácsokat fogsz adni neki.

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.