Heti horoszkóp 2021. október 11. – október 17. – Fókuszban

Horoszkóp minden hétre

HoroszKópé

2021.10.09. 16:00

Nyilas – heti horoszkóp

A hét első felében felszabadulhatsz egy kötöttség alól, de nem biztos, hogy ezzel egyből élni is tudsz majd. Most végre terveket szőhetsz a közeljövőt illetően, de arra ügyelj közben, hogy túl nagy elkötelezettséget még ne vállalj. Lehet ugyanis, hogy hamarosan sokkal nagyobb lehetőségek kerülnek eléd és akkor bánni fogod, hogy lekötötted magadat.

A hét második felében a helyes időzítés lehet a kulcsa annak, hogy sikerrel vegyél egy akadályt. Egy szó, vagy mondat, mely jókor hangzik el, most csodát tehet és olyan ajtókat nyithat meg előtted, melyekről eddig csak álmodozni mertél. Mindeközben ne feledkezz meg arról sem, hogy nem csak te vágysz elismerésre. Add meg ezt másoknak is!

>>> Az október havi horoszkópod itt olvashatod

Bak – napi horoszkóp

A hét első felében ügyelned kell az emberi kapcsolataidra, melyek közül különösen egy, komoly próbatételnek lehet kitéve. Gondolkodj racionálisan és ne téveszd szem elől, mi mennyit ér meg neked. Lehet, hogy most nem az a fontos, hogy kinek van igaza, hanem az, hogy ki szorul segítségre. Értékeld a megfelelő helyükön az eseményeket, melyek körülötted történnek.

A hét második felében az igaz barátság és a romantika játssza a fő szerepet a gondolataidban és ehhez a környezet és a körülmények is asszisztálni fognak. Most emlékezetes napokat élhetsz át és ha lesz benned egy kis kockázatviselési hajlandóság, akár még egy életre szóló élményben is részed lehet.

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.