Heti horoszkóp 2021. október 11. – október 17. – Fókuszban

Horoszkóp minden hétre

HoroszKópé

2021.10.09. 16:00

Mérleg – heti horoszkóp

A hét első fele egy kellemetlen találkozót hozhat, ahol egy választást, vagy egy döntést akarnak majd kicsikarni tőled. Legyen bármi is ez, ne írj alá semmit, amíg az ügy minden lehetséges következményével nem szembesültél. Nehogy utólag derüljön ki, hogy valamire, ami mindent megváltoztathat, nem gondoltál.

A hét második fele egy izgalmas eseményt hozhat, mellyel kapcsolatban máris változásokat érezhetsz önmagadat illetően. Döntési képességed megnő és ezekben a napokban ösztönösen megtalálod, melyik út vezet a leggyorsabban oda, ahová el szeretnél érni.

>>> Az október havi horoszkópod itt olvashatod

Skorpió – heti horoszkóp

A hét első fele a vonzalmakról szólhat számodra, amely nemcsak a te vonzalmaidat, hanem mások irántad érzett vonzalmát is jelentheti. Jó esetben ezek összhangban lehetnek egymással, de arra is lesz esély, hogy nem, ez pedig nehéz döntések sorozatára kényszeríthet most téged. Most minden elsősorban a te józan, vagy éppen kevésbé józan választásodon múlik majd.

A hét második felében alkalmad lehet arra, hogy kiállj valakiért, vagy segíts valakin, akit igazságtalanság, vagy jogtalan hátrány ért. Ha úgy érzed, hogy nem maradhatsz tétlen, ne fogd vissza magadat és lépj fel az ügy érdekében még akkor is, ha emiatt ki kell mozdulnod a komfortzónádból egy időre. Az inspiráció, amely ezzel jár, kárpótolni fog majd mindenért.

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.