Heti horoszkóp 2021. október 11. – október 17. – Fókuszban

Horoszkóp minden hétre

HoroszKópé

2021.10.09. 16:00

Vízöntő – heti horoszkóp

A hét első felében egy régóta lappangó probléma kerülhet a felszínre ismét körülötted és te ezúttal egyre eltökéltebb leszel abba az irányba, hogy pontot tegyél az ügy végére. Vannak meccsek, melyeket talán nem szívesen játszol le, de egyszer úgyis rá kell szánni magad, miért ne legyen ez éppen most?

Ha valaki iránt szeretnéd kifejezni az érzelmeidet, akkor a hét második felében erre remek alkalmakat találhatsz. Fontos, hogy amit érzünk, azt időről időre tudassuk a szeretteinkkel, mert nekik is szükségük van a visszaigazolásra. És így ugyanezt megkapjuk majd visszafelé is. Sokkal kellemesebb az élet, ha megtelik kedvességgel. Légy ennek a nagykövete most!

>>> Az október havi horoszkópod itt olvashatod

Halak – heti horoszkóp

A hét első felében erős kötődésed lehet egy ügy sikeréhez, de elképzelhető, hogy ehhez szükség lesz egy hosszabb távú elköteleződésre is. Jelentsen ez magánéleti, vagy éppen pénzügyi kérdést, légy körültekintő és csak olyan dolgot vállalj, melyet biztosan be is fogsz majd tudni tartani a jövőben is.

A hét következő időszakában arra lehet szükség, hogy egy kapcsolati, vagy családi problémát kezelj, amely könnyen lehet, hogy komoly érzelmeket generál körülötted. Könnyebb lenne talán mindent most a szőnyeg alá söpörni, de azzal nem fog megoldódni semmi. Igyekezz belső nyugalommal kezelni a kérdést és fókuszálj csakis a megoldásra.

.