Heti horoszkóp 2021. október 11. – október 17. – Fókuszban

Horoszkóp minden hétre

HoroszKópé

2021.10.09. 16:00

Ikrek – heti horoszkóp

A hét első felében veled történő pozitív dolgok látszólag lehet, hogy a szerencsének köszönhetőek, de ezek mögött valójában nagyon komoly munka és kitartás áll részedről. Úgyhogy ne érezd magadat rosszul, amikor ezekben a napokban szinte elhúzol a környezeted mellett és sokkal messzebb jutsz, mint bárki. Sokat tettél érte, meg is érdemled!

A hét második fele remek időszak számodra, ha új kapcsolatokat teremtenél, vagy a régieket mélyítenéd el. A külvilág vonzónak és érdekesnek tart most téged és erre még rá is tudsz segíteni azzal, ha fokozottan ügyelsz a külsődre is. Ha pedig néhány remek ruhadarabbal, új frizurával még bővíted is a repertoárt, az önbizalmad is nagyra nőhet.

>>> Az október havi horoszkópod itt olvashatod

Rák – heti horoszkóp

A hét első felében fontos és izgalmas találkozások várnak rád és egy remek alkalom arra, hogy megoszd az emlékeidet valakivel, akivel már hosszú ideje nem hozott össze benneteket az élet. Az információ és az inspiráció, amely ezekben a napokban ér, megérlelhet benned egy elhatározást, hogy az életed valamely szeletét megváltoztasd meg örökre és visszavonhatatlanul.

A hét második felében valaki kimutatja a valódi érzelmeit, vagy szándékait az irányodba és ez lehet, hogy bizonyos szempontból meglepő lesz számodra. Talán mindez a kapcsolat további fejlődését vetíti előre, de az is benne van a pakliban, hogy ez lesz az a pont ahonnan egyre hátrébb lépsz majd a továbbiakban. Mindez ez feltáruló rejtély, vagy titok fényében dőlhet el véglegesen.

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.