Heti horoszkóp 2021. november 29. – december 5. – Használd fel az erődet

Horoszkóp minden hétre

HoroszKópé

2021.11.27. 16:00

Ikrek – heti horoszkóp

A hét első felében egy hosszabb távú projekt, vagy egy hosszabb távú befektetés kerülhet a figyelmed középpontjába és ezzel kapcsolatban valószínűleg nagyon komoly tárgyalások, vagy beszélgetések várnak majd rád. Mindezt talán egy olyan esemény gerjeszti, melynek bekövetkeztére számíthattál ugyan, de az eljövetelét nem most vártad.

A hét második felében úgy érezheted, hogy minden és mindenki egy irányba terel téged, méghozzá egy olyan irányba, amelybe te nem vagy benne biztos, hogy ebben a formában menni akarsz. Ha pedig egy történetben, amely veled kapcsolatos, te nem szerepelsz kellő súllyal, akkor nem sok értelme van részt venned benne. Küzdj meg a megfelelő pozícióért, ha pedig nem sikerül, maradj ki az egészből!

>>> A december havi horoszkópod megtalálod itt

Rák – heti horoszkóp

A hét első felében igyekezned kell távol tartani magadat azoktól az emberektől, akik agressziót és negatív energiákat sugároznak feléd, nehogy róluk rád is átterjedjen az ezzel összefüggő komor hangulat. Ezekben a napokban koncentrálj elsősorban önmagadra, tekints befelé és ha van rá módod, használd ki a rendelkezésre álló időt önképzésre is. A most magadba szívott tudás ugyanis valószínűleg duplán fog hasznosulni.

A hét második felében óriási energiával vetheted bele magadat a munkába és könnyen lehet, hogy mindennek során egy egészen új célt is kitűzöl magad elé. Ezekben a napokban több mélyreható változás is történhet az életedben, de ahhoz, hogy ezek a legjobb eredményt hozzák, meg kell hoznod egy olyan döntést is, amely talán sokkal nehezebb lesz, mint hiszed.

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.