Heti horoszkóp 2021. november 29. – december 5. – Használd fel az erődet

Horoszkóp minden hétre

HoroszKópé

2021.11.27. 16:00

Vízöntő – heti horoszkóp

A hét első felében olyan lehetsz, mint egy polihisztor, aki mindent igyekszik megjavítani a környezetében. Ez ezúttal konkrétan is igaz lehet, ha egy eszközről van szó, de valójában sokkal fontosabb az, ahogyan jó hatással lehetsz az emberi kapcsolataidra is. Most, mint egy suttogó, úgy kezeled az emberi lelket, beleértve a szeretteidet és önmagadat is.

A hét második felében szereped és felelősséged lehet abban, hogy valaki, aki közel áll hozzád, túljusson élete egy válságos időszakán. Mutathatsz most jó példát, segíthetsz tevőlegesen is, de légy óvatos, ne te legyél az, aki végül egyedül cipeli a terheket. Egy dolog valakit támogatni és egy másik, helyette mindent megtenni.

>>> A december havi horoszkópod megtalálod itt

Halak – heti horoszkóp

A hét első felében belső késztetést érezhetsz arra, hogy valakinek segíts egy változásban. Ehhez most erőd és hited is elegendő lesz, de mindez nem menthet meg attól, hogy végül kudarcba fulladjon a vállalkozásod. Nem biztos ugyanis, hogy elegendő a te tenni akarásod. Az is kell, hogy az illető is megtegye a szükséges lépéseket. Ne feledd, csak azon lehet segíteni, aki maga is akarja ezt.

A hét második felét egy különös feszültség jellemezheti benned, de ez a feszültség nem lesz kellemetlen, vagy negatív erejű. Sokkal inkább a pozitív várakozás és az újdonság lehetőségének az izgalma járhatja át a lelkedet, amelyet egy új remény, vagy egy kapcsolatodban rejlő friss izgalmas lehetőség okozhat. Ezekben a napokban nagyobb szenvedéllyel élheted meg az intimitást is. Használd ki!

.