Heti horoszkóp 2021. november 29. – december 5. – Használd fel az erődet

Horoszkóp minden hétre

HoroszKópé

2021.11.27. 16:00

Oroszlán – heti horoszkóp

A hét első felében erősen kell összpontosítanod egy feladatra, amelyben meg fogod látni a hosszú távú előnyöket és amely talán sorsfordító jelentőséggel is bírhat. A kérdés csak az, hogy a mindezzel együtt járó felelősséget és elkötelezettséget is be akarod-e vállalni. Most arról kell döntened, hogy mi mennyit ér meg neked. Van olyan ár, ami már túl sok lehet, hiába akarsz valamit erősen.

A hét második fele kényelmesen és magabiztosan telik, jól összpontosíthatsz a munkára, de a szeretteiddel is harmonikus lehet a viszony. Végre kezdenek körülötted összerendeződni a dolgok, amit az sem tud megzavarni, hogy egy irigyed piszkálódása egyre erőteljesebb. Hogy törődsz-e ezzel, az rajtad múlik, de ne feledd: a sas nem kapkod legyek után.

>>> A december havi horoszkópod megtalálod itt

Szűz – heti horoszkóp

A hét első fele nemcsak arra tesz alkalmassá, hogy kiállj egy általad fontosnak és igaznak tartott ügy mellett, de arra is képessé tesz, hogy másokat is motiválj erre. Nagy lehet most a közösségszervező erőd is, használd, de használd csakis valami mellett és ne valami, vagy valaki ellen. Ez utóbbi ugyanis sokkal hamarabb visszaüthet rád, mint hiszed.

A hét második fele egy izgalmas változást hoz számodra, de az izgalom ezúttal inkább kellemes lesz, mintsem félelmetes. Egy véletlen találkozás pedig arra inspirál majd téged, hogy szokatlan dolgokat is megtegyél, vagy elindít benned egy változást, amelynek a vége egy rossz szokás elhagyása, vagy egy új felvétele lehet.

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.