Heti horoszkóp 2021. november 29. – december 5. – Használd fel az erődet

Horoszkóp minden hétre

HoroszKópé

2021.11.27. 16:00

Nyilas – heti horoszkóp

A hét első felében kitartónak és erősen koncentráltnak kell lenned, mivel valami olyasmivel kell foglalkoznod, melynek a hatása hosszabb távon lehet jelentős. Ezekben a napokban fontos döntéseket hozhatsz, melynek eredményeképpen nagyobb felelősséget vállalhatsz. Mindennek a hozadéka pedig nem csak személyes siker, hanem a környezeted elismerése is lehet. Figyelj különösen arra, hogy most komoly súlya lehet annak, ha valahová odaírod a neved.

A hét közepe magányosabban telhet, mivel egy esemény miatt olyan érzésed támadhat, hogy elfogytak körülötted az igazán jó emberek. Ha ezekben a napokban az időt nagyobb részben a családoddal töltöd, olyan környezetben, ami meleg és biztonságos érzéseket kelt benned, mindez gyorsan megszűnhet. A hét végén csinálj valami olyasmit is, amely kicsit feldobja magad körül a hangulatot.

>>> A december havi horoszkópod megtalálod itt

Bak – napi horoszkóp

A hét első felében, ha jól figyelsz és igyekszel megérteni a körülötted zajló folyamatokat, egy érdekes felfedezést tehetsz, melyet talán rajtad kívül nem túlzottan sokan vettek észre. Lehet az is, hogy emiatt egy dilemma előtt állsz majd. Vajon előbb kihasználod az ebből adódó helyzetet, vagy szólsz másoknak is erről? Minkét hozzáállásnak megvannak ugyanis a kockázatai.

A hét második felében nagyon elszántan küzdhetsz, hogy sikert érj el valamiben és ennek valószínűleg meg is lesz az eredménye. Mindeközben azonban másokra is hatással lehetsz, ami mindezt árnyalhatja is kissé. Igyekezd bölcsen használni most az erődet és ha kell egy helyzetben légy nagyvonalú. Nem kell minden pontot neked megszerezni egy meccsen.

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.