Heti horoszkóp 2021. november 29. – december 5. – Használd fel az erődet

Horoszkóp minden hétre

HoroszKópé

2021.11.27. 16:00

Mérleg – heti horoszkóp

A héten a magánéletedre kell koncentrálnod, mivel egy családi esemény, vagy egy új helyzet felülír minden mást a közvetlen környezetedben. Ezek a napok nagyszerű alkalmat adnak néhány régi eltemetett probléma tisztázására és a jég megtörésére egy olyan személlyel kapcsolatban, akivel mostanában eltávolodtatok egymástól.

A hét második felében optimistán és kíváncsian tekinthetsz a jövőbe, amit egy elismerés, vagy egy siker alapoz meg és amely lehetőséget ad arra is, hogy javítsd a mentális és az egészségi állapotodat is. Ezekben a napokban kiemelten foglalkozz a megfelelő táplálkozással, különösen akkor, ha egy fizikai próbatétel előtt állsz, vagy egy szellemi, lelki erőpróba vár rád.

>>> A december havi horoszkópod megtalálod itt

Skorpió – heti horoszkóp

A hét első időszakában kedves meghívást kaphatsz egy társasági eseményre, vagy egy rendezvényre. Lehet azonban, hogy az ott megjelenők egy részével kapcsolatban van benned némi fenntartás. Légy nyitott és vállalj be most olyan helyzetet is, amelyben kimozdulsz a komfortzónádból. Ki tudja, kijöhet ebből még valami olyasmi is, ami végül tetszeni fog neked.

A hét második felében összpontosítanod kell az erőidet és kitartónak kell lenned, ha minden feladatodat szeretnéd időben elvégezni. Szükséged lehet némi kreativitásra is, de lehet az is, hogy érdemes lenne pár dologban szemléletet váltanod. Nem biztos például, hogy ennyi mindent kellene neked egyedül magadra vállalnod.

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.