Heti horoszkóp 2022. február 28. – 2022. március 6. – Minden mozgásba lendül

Horoszkóp minden hétre

HoroszKópé

2022.02.26. 16:00

Mérleg – heti horoszkóp

A hét első felében erősen kell összpontosítanod a feladataidra és szükséged lehet némi szervezőkészségre is, ha egy tervedre ki akarod akasztani a táblát, hogy elkészültél. Most egy nehéz döntés felelősségérzetet követel meg tőled, de közben nem szabad azt sem elfelejtened, hol a te szereped egy személyes viszonyban.

A hét második felében érzékeny leszel, tele fantáziával és remek ötletekkel. Ezzel pedig nem csak a saját megoldandó feladataid válnak könnyebbé, hanem másoknak is hasznára válhatsz. Ezek a napok ideálisak arra is, hogy önmagadban cselekedj, de az igazi eredményt csapatmunkában érheted el. Szervezz magad köré egy csoportot, amely tagjaival kölcsönösen jó hatással tudtok lenni egymás lelkére is.

>>> Már itt van a havi horoszkóp is

Skorpió – heti horoszkóp

A hét első felében nem kerülheted el az érzést, hogy egy kissé sötétebben lásd a jövőt, mint ahogyan valójában kellene. Most minden és mindenki erre inspirál, ami téged is arra terel, hogy gondolatban a dolgok legrosszabb végkimenetelére gondolj egy ügyben. Jó esély van azonban arra, hogy te is tévedsz. Egy reménysugár ugyanis most mindent megváltoztathat!

A hét második felében a szíved lehet az, amely irányt szab a cselekedeteidnek és legyél bármilyen erős és reális, nehezen tudsz csak majd parancsolni az érzelmeidnek. Éppen ezért ezekben a napokban ne kezdj bele kapcsolati problémák, családi viták megtárgyalásába, a nehéz beszélgetéseket halaszd inkább el egy későbbi időpontra.

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.