Heti horoszkóp 2022. február 28. – 2022. március 6. – Minden mozgásba lendül

Horoszkóp minden hétre

HoroszKópé

2022.02.26. 16:00

Oroszlán – heti horoszkóp

A hét első fele némi kommunikációs nehézséget hoz, amikor valaki, aki közel áll hozzád, nem érti jól a szándékaidat. Igyekezz eloszlatni minden kételyt, de ha azt látod, hogy az illető a kákán is csomót keres, add fel. Vannak, akiket nem lehet meggyőzni arról, hogy a világban nem mindenki gonosz és rosszakaratú.

A hét második felében érezheted a kötődést és a szeretetet a környezeted felől, de vonzóvá válhatsz akár több ismeretlen ember számára is. Emiatt könnyebben teremthetsz kapcsolatot bárkivel, nemcsak a munkában, hanem a magánéletben is. Ezekben a napokban nagy lehet a mozgás körülötted, amely váratlan izgalmakat is hozhat, de azzal, aki igazán közel kerül hozzád, igazán intenzív élményekre számíthatsz.

>>> Már itt van a havi horoszkóp is

Szűz – heti horoszkóp

A hét első felében kreatívan és nyitottan közeledj egy változás kezdetéhez, amelynek eredménye elsősorban attól függ, hogy te mennyire leszel képes kihasználni az ebben rejlő lehetőségeket. Ezek a napok nagyon jó alkalmat adnak változások, új trendek elindításához, de ahhoz is, hogy valamely, az életedben régóta létező dologra ezután új szempontok szerint tekints.

A hét második felében a kalandvágy és a kockázatvállalási hajlandóság erősödhet meg benned. Most könnyebben kapható lehetsz egy kis flörtre, de kezdeményezőbb, bevállalósabb lehetsz a partnereddel is. Vigyáznod kell viszont a szerencsejátékokkal, mivel most egy izgalmas szituációban hamarabb veszted el az önkontrollt és talán olyat teszel, amit később nagyon megbánhatsz.

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.