Heti horoszkóp 2022. február 28. – 2022. március 6. – Minden mozgásba lendül

Horoszkóp minden hétre

HoroszKópé

2022.02.26. 16:00

Ikrek – heti horoszkóp

A hét első felében egy hír, vagy pletyka lehet az, ami meghatározza a körülötted zajló csevegések témáját. Légy körültekintő és igyekezz okosan tájékozódni az üggyel kapcsolatban, mivel könnyen lehet, hogy a környezeted egy része félreértelmezi a dolgokat. Te azonban éles szemmel kibogozhatod a valói információt a sokféle szóbeszédből.

A hét második fele elsősorban olyan feladatoknak kedvez, ahol szükséged van a kreativitásra. A beérkező információk ismeretében gyorsan és lehetőleg hiba nélkül kell döntened majd. Mindehhez igénybe kell venned a megérzésedet is, mivel néhány adatot nem ismerhetsz meg kellőképpen.

>>> Már itt van a havi horoszkóp is

Rák – heti horoszkóp

A hét első fele a friss izgalmak és a váratlan lehetőségek időszaka lehet. Most képes lehetsz a jövőbe pillantani és megjósolni, mi vár rád, ráadásul mindezt egy váratlan találkozás teheti még izgalmasabbá. Most alkalmad lehet betekinteni egy számodra eddig láthatatlan, de nagyon fontos rejtélybe, mely ismét bebizonyítja, hogy a világ körülöttünk nem csak annyi, amit a felületes szemlélő képes ebből érzékelni.

A hét második felében viszont kellemes élményekben lehet részed, amikor valaki nagylelkű ajánlattal, vagy segítséggel örvendeztet meg, melynek talán még egy utazáshoz is köze van. Lehet, hogy elsőre nem is tudod, mit kezdj a dologgal, de felesleges ellenállnod. Mindezek mögött valószínűleg valódi jó szándék és szeretet áll. Amit adnak, fogadd el!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.