Heti horoszkóp 2022. február 28. – 2022. március 6. – Minden mozgásba lendül

Horoszkóp minden hétre

HoroszKópé

2022.02.26. 16:00

Vízöntő – heti horoszkóp

A hét első felében felpöröghetnek körülötted az események és hirtelen talán olyan dologgal is kell foglalkoznod, amelyről eddig azt hitted, még bőven van időd rá. Kemény napok várhatnak rád, ebből azonban semmit sem fogsz negatívan értékelni, hiszen az út, melyen jársz pontosan oda tart, ahova szeretnéd.

A hét második felében olyan információk kerülhetnek a birtokodba, melyek, ha jól értelmezed őket, segítenek megérteni a nagyobb képet és a világ néhány fontos összefüggését is. Igyekezz ezeket az ismereteket a saját javadra felhasználni és ebben másokat is segíteni. A kulcs ott van most a kezedben, használd okosan!

>>> Már itt van a havi horoszkóp is

Halak – heti horoszkóp

A hét első időszakában erős igényt érezhetsz arra, hogy kitűnj a tömegből és a szabadság utáni vágy is felerősödhet benned. Egyesek számára a viselkedésed esetleges megváltozása talán furcsának tűnhet, de most ezzel nem kellene törődnöd. Kövesd azt, amit a szíved diktál és hallgass egy folyton visszatérő megérzésre is.

A hét második felében versenyhelyzetbe kerülhetsz és amennyiben erővel és kreativitással kezeled az ügyeket, nem valószínű, hogy legyőzőre találsz. Most kihasználhatod a helyzetet arra, hogy tartós eredményt érj el, vagy arra, hogy egy hosszabb távú változást indíts el. Nálad vannak a nyerő lapok, használd őket!

.