Heti horoszkóp 2022. február 28. – 2022. március 6. – Minden mozgásba lendül

Horoszkóp minden hétre

HoroszKópé

2022.02.26. 16:00

Nyilas – heti horoszkóp

A hét első felében a részleteket is figyelned kell körülötted, nem csak a nagy képet, mivel könnyen lehet, hogy valaki éppen azt szeretné, ha a figyelmed lankadna és így ő sikeresen meg tudna téveszteni valamiben. Különösen akkor legyél figyelemmel mindenre, ha valamihez az aláírásodra is szükség lenne. Hosszú távú kötelezettséget pedig, legyen az magánjellegű, vagy pénzügyi, most inkább ne vállalj.

A hét második fele sikereket, szerencsét hozhat, de egyben kísértést is arra, hogy az önbizalmad túlzott mértékben megnövekedjen, ezért érdemes lesz odafigyelned a reakcióidra és a kommunikációdra a külvilággal. Elképzelhető ugyanis, hogy most egy meggondolatlan megjegyzéssel, vagy akár helytelen viselkedéssel nagyobb kárt okozol önmagadnak, mint számítasz rá.

>>> Már itt van a havi horoszkóp is

Bak – napi horoszkóp

A hét első fele fontos változásokat hozhat az életedben és egy lehetőséget arra, hogy egy régi tervedet újra elővedd. Igen erős lehet most benned a szabadságvágy, így mindenfajta kötöttségtől igyekszel megszabadulni. Arra számítanod kell azonban, hogy ezzel nem mindenki fog egyet érteni a környezetedben, így adott esetben némi feszültséggel is számolnod kell.

A hét második felében olyan mentális energiával rendelkezel, amely könnyedén átsegít minden nehézségen és még arra is marad benned erő, hogy a környezetedben támogass valakit. Ezekben a napokban erős kisugárzásoddal nem csak a munkahelyeden, hanem a magánéletedben is szinte mágnesként viselkedsz, így ne lepődj meg, ha sokan legyeskednek majd körülötted.

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.