Hirdetés

Hirdetés

Savaria Történelmi Karnevál

Viseljen ön is korhű ruhát a Savaria Karneválon!

2009.08.10

Gyönyörű római, reneszánsz és barokk jelmezeket kölcsönözhet a karneválra a szombathelyi Maszk-ara kölcsönzőben.

Sörudvar és pénteki felvonulás: a 2009-es Savaria Karnevál újdonságai

2009.07.22

A főszervezők szerint a 10., jubileumi Savaria Történelmi Karnevál egyik legnagyobb erénye az, hogy még egyáltalán létezik. A szerdai sajtótájékoztatón kiderültek mindazok az újdonságok is, melyek tovább színesítik az amúgy sem eseménytelen napokat. Az ALON internetes sátorral jelenik meg a Fő téren.

Újabb képek az idei karneválról

2008.08.27

Körülbelül 80 új karneváli kép került fel a Kimozduló.hu-ra. Olyan helyszínek, programok is, melyek nincsenek az ALON képei között. !.

Karneválblog 2008 - vasárnap (teljes képgalériával)

2008.08.24

A szervezők valószínűleg megmenekültek néhány ősz hajszáltól. A fő attrakcióvá avanzsálódott délutáni felvonulás ugyanis sikeresen, verőfényes napsütésben zajlott le. Este még mindig sokan voltak a belvárosban, I. D. kicsit átmegy bulvárba, mert magát Hujber Ferit pillantja meg a tömegben.

Karneválblog 2008 - szombat

2008.08.23

Először a színházat mosta el az eső, majd az esti felvonulást is. Ez utóbbi vasárnap délután lesz megtartva. Pedig olyan jól indult minden, J.A. rátalált egy romkertbeli üvegtigrisre, a lányok meg rámozdultak a félmeztelen gladiátorokra. Aztán George Clooney nem akart segíteni. Szombaton így korán zártuk a napot, ránk is fér egy kis pihenés. .

.