Hirdetés

Hirdetés

Savaria Történelmi Karnevál

A 2008-as Savaria Karnevál részletes programja

2008.08.21

Az események csütörtökön este indulnak, pénteken kapcsolnak teljes sebességre, hogy vasárnap estig meg se álljanak. Napokra bontott .

Karneválszínház 2008 - Clizia, a titokzatos szépség (színházkritika + képgaléria)

2008.08.14

Aki megvette a jegyet az idei karneválszínházra, már csak az időjárás miatt kell aggódnia, mert a darab rendben van. Talán túlságosan is. A társulat nem kockáztatott, a korábbi években lefixált sarokpontokat szem előtt tartva megint összehozott egy hagyományos értékeket szem előtt tartó, közönségbarát komédiát. Jordán Tamás méltó női partnerre talált Molnár Piroskában. .

Most 50% karneváli kedvezmény az ALON hirdetési áraiból!

2008.08.07

Az idén lapunk nem csak olvasóinak, de jelenlegi és jövőbeli üzleti partnereinek is kínál valamit.

A 2008-as Savaria Karnevál - Pajzán színdarab és bővülő borutca

2008.07.23

Kibővül a Borok utcája, a mintegy negyven borárus bódé immár elfoglalja a Batthyány teret is, így talán kisebb lesz a tumultus csúcsidőben. A Karneválszínház Machiavelli egy pajzán komédiáját állítja színpadra. A 2008-as Savaria Történelmi Karnevál részleteiről ma tartottak sajtótájékoztatót a szervezők.

A Savaria Karnevál gazdasági kérdései - Beszélgetés Szele Györgyivel

2008.02.24

A Savaria Karnevál a mai Szombathely egyik sikertörténete. A sajtóban sok szó esik az ideáramló több tízezer turistákról, a gazdag programokról és a kulturális értékekről, ám rendezvény gazdasági hátteréről, a piszkos anyagiakkal való permanens küzdelméről gyakorlatilag semmi. Erről beszélgettük a karnevál alapítványának kurátorával, Szele Györgyivel.

.