Hirdetés

Hirdetés

Savaria Történelmi Karnevál

A Savaria Karnevál miatti változások Szombathely autóbusz-közlekedésében (aug. 17-24)

2010.08.10

Savaria Karnevál-jegyzetek: augusztus 22, szombat

2009.08.23

A szombat esti fáklyás felvonulást úgy mossa el az eső, hogy végül is nem mossa el. És nagyjából ez helyzet az egész szombat estével. Mi közben a sátorban először a kuncsaftokkal, aztán a vízzel birkózunk meg. Az utóbbi különösen izgalmas, ha egy rakás zsinóron ül az ember, melyekben 220 volt megy. Megkérdeztük azokat is, akik otthon maradtak..

Savaria Karnevál-jegyzetek: augusztus 20, csütörtök (videóval)

2009.08.21

Nem mondom, hogy meguntuk a karneváli blogírást, mert nem erről van szó. Még akkor sem, ha több évig csináltuk, meg időközben mások is lekoppintották. Egyszerűen azért váltunk, mert – ahogy olvasóink már biztos régen észrevették - szeretünk mindig valami újjal előrukkolni. Így idén karneváli jegyzetek vannak, melyeket szerkesztőségünk derék munkatársai produkálnak napról napra. Aztán majd kialakul. .

Savaria Történelmi Karnevál 2009: Programok, helyszínek, információk (összefoglaló)

2009.08.19

Az augusztus 20-i ünnepnap miatt négynaposra nyúlik az idei Savaria Karnevál. De nem csak ez az egyetlen újdonsága az ide rendezvénynek: hanem például az, hogy lapunk kivonul az események középpontjába és - a karnevál történetében először – ingyenes internetet biztosít a sátorba betérőknek. Kattintson, és segítünk eligazodni a programok és helyszínek dzsungelében is.

Karneválszínház 2009: kritika és fotók

2009.08.17

Hétfőn este lezajlott a karneválszínház félig nyilvános főpróbája. Premier kedden. Az írásért , a képekért kattintson!

.