Hirdetés

Hirdetés

Savaria Történelmi Karnevál

2008-tól valószínűleg fizetős lesz a Savaria Karnevál

2007.10.12

Csütörtök este lezajlott a szokásos őszi karneválértékelő és szponzori vacsora. A Savaria Karnevál továbbra is sikeres, de szervezők a továbblépés lehetőségét a fizetős rendszer bevezetésében látják. A tervek szerint a kerítés nagyjából a mostani karneváli autómentes terület szélén állna.

Karneválblog 2007 - Vasárnap

2007.08.27

Rose későn kel, és nincs egyedül vele, J.A. eltünteti a fotókat, Irédy tésztát eszik, Anula sztorizik. A háttérben mellesleg a Ghymes, a Besh o droM, Elsa Valle és szokásos vasárnapi recycled felvonulás. Az idei karneválnak vége, lehet a sebeket nyalogatni, értékelni és okosakat mondani. Ez utóbbitól most eltekintenénk. .

Körülbelül 160 ezer ember karneválozott Szombathelyen

2007.08.26

A szervezők elsődleges felmérési adatai szerint az idén mintegy 160 ezer ember látogatta Savaria Történelmi Karnevál különböző rendezvényeit.

Karneválblog 2007 - Péntek

2007.08.24

Felavattuk a Császárkövet és igazából összeadtuk az első római párt. Érdekesen illeszkedik a karnevál hangulatába a Milka roadshow-ja, és a sokat elárul, hogy az összképet még így sem sikerül elrontani. Elindult az Alon folyamatosan bővülő .

Karneválszínház: A hetvenkedő katona (kritika)

2007.08.17

A szombathelyi Karneválszínház immár évek óta a dolgok nehezebbik végét fogja meg, amikor sok évszázaddal korábban megírt darabokkal próbál tömegeket szórakoztatni. Plautus színpadra állítása nem könnyű dió, de ilyen színészekkel bármiből bármit elő lehet varázsolni. Különösen, ha Szabó Győző szoknyáját fellebbenti a szél. .

.