Hirdetés

Hirdetés

Zalaegerszeg

Folytatódik a kötel egymilliárdos zalaegerszegi városrehabilitáció

2013.10.02

Közel 725 millió forintos támogatással, a Nyugat-dunántúli Operatív Program keretéből folytatódhat a zalaegerszegi városrehabilitációs program, amelynek támogatási szerződését szerdán írták alá a zalai megyeszékhelyen.

Újabb motoros halt meg a Zala megyei Nagykapornaknál

2013.09.29

A kórházban belehalt sérüléseibe az a motoros, aki a 76-os főúton, a nagykapornaki tetőnél szalagkorlátnak ütközött, szinte ugyanazon a helyen, ahol alig két hete is meghalt egy motoros.

Kovács Ferenc a 86-os Szombathelytől délre fekvő szakaszainak az építéséről beszélt

2013.09.13

A Körmend–Egyházasrádóc szakasz már épül, de Vas és Zala megye eltérő nyomvonalban gondolkodik Szombathely és Ják között.

Megkéseltek egy zalaegerszegi vállalkozót, súlyos sérüléseket szenvedett

2013.09.09

Súlyos szúrt és vágott sérüléseket szenvedett még a múlt hétfőn egy zalaegerszegi vállalkozó, akit lakásán egy késes támadó sebesített meg. Az elkövetőt fél óra alatt elfogták - közölte hétfői sajtótájékoztatóján Zalaegerszeg rendőrkapitánya.

Nevet változtatott és megújult a zalaegerszegi olajipari múzeum

2013.09.03

Új konferenciateremmel és megújított kiállításokkal fogadja mostantól látogatóit Zalaegerszegen az olajipari múzeum, amelynek neve is kibővült.

Nagyon sok az allergén gomba Nyugat-Magyarországon

2013.08.17

Akár asztmát is kiválthat.

Zalaegerszegen kifosztották az utcán fekvő beteget

2013.08.09

„Nem jutott eszükbe”, hogy mentőt hívjanak.

Olcsóbban adnák a Zalai Baromfifeldolgozót

2013.08.06

Mintegy 600 millió forint vételárért ismét meghirdetik a pacsai Zalai Baromfifeldolgozót, mert az első körben, 720 millió forint értékben meghirdetett nyilvános pályázati felhívásra egyetlen pályázat sem érkezett.

Zalaegerszegen és további húsz helyszínen várják a véradókat pénteken

2013.07.11

Országos véradónapot szervez a Magyar Vöröskereszt és az Országos Vérellátó Szolgálat: pénteken a Tesco áruházlánc 21 üzletében várják az önkéntes segítőket véradásra.

Novemberig forgalmi korlátozások lesznek Zalaegerszeg és Hévíz között

2013.06.28

Hétfőtől november közepéig kerülőútvonalon kell közlekednie a gépjárműveknek Zalaegerszeg és Hévíz között, a hévízi elkerülő út építése miatt - tájékoztatta a beruházó pénteken az MTI-t.

Leszakadt egy állvány két munkás alatt Zalaszentgróton

2013.06.18

A munkavédelmi szervezet és a rendőrség is vizsgálatot indított.

Bod Péter Ákos Zalaegerszegen: elakadt a magyar felzárkózás

2013.06.11

 A versenytárs nemzetekhez képest - mint a csehek, a lengyelek vagy a szlovákok - 2008-ig Magyarországon tapasztalható volt egyfajta közeledés az egy főre jutó nemzeti jövedelem európai átlagához, de azóta "a magyar konvergencia elakadt" - jelentette ki Bod Péter Ákos kedden Zalaegerszegen.

Hárman megsérültek egy zalaegerszegi buszbalesetben

2013.05.28

Egy asszony súlyosan, két ember könnyebben sérült meg, amikor reggel egy személyautó összeütközött egy menetrend szerint közlekedő autóbusszal Zalaegerszegen.

13 nemzetközi nagymester a zalakarosi sakkfesztiválon

2013.05.15

Tizenhárom nemzetközi nagymester és egy magyar női nagymester is asztalhoz ül a jövő szerdától május 30-ig tartó XXXII. Zalakarosi Sakkfesztiválon, amely egyben magyar női és férfi nyílt bajnokság is.

A kínai nagykövet Zala megye turizmusával és iparával ismerkedik

2013.05.11

 A két ország közötti közvetlen légi járat újbóli megteremtésével jelentősen emelkedne a Kínából Magyarországra érkező turisták száma - jelentette ki szombaton Hévízen Hsziao Csien, Kína budapesti nagykövete, aki ezekben a napokban a hévízi és keszthelyi turisztikai kínálattal, valamint a Zalaegerszegen működő magyar tulajdonú vállalkozásokkal ismerkedik.

Passiójáték a zalaegerszegi Hevesi Sándor Színházban

2013.10.01

Halálos motoros baleset Zalaegerszegnél

2013.09.16

Szalagkorlátnak ütközött és meghalt egy motoros vasárnap a 76-os főúton.

Elkészült a Mol gumibitumen-gyártó beruházása Zalaegerszegen

2013.09.12

Saját szabadalom alapján évi 5 ezer tonna útburkoló anyagot tudnak előállítani.

Késsel támadt a biztonsági őrökre egy férfi Zalaegerszegen

2013.09.04

    A söjtöri férfi pénzt kéregetett és a vásárlókat inzultálta, ezért az egyik biztonsági őr távozásra szólította fel. A férfi szóváltásba keveredett az őrrel, leverte a kezéről annak óráját és veréssel fenyegette meg.

Egymilliárd forintból folytatódik a zalaegerszegi belváros rehabilitációja

2013.08.22

Csaknem egymilliárd forintot - legnagyobb részben európai uniós és magyar állami támogatást - fordítanak Zalaegerszegen a belváros 2009-ben kezdődött rehabilitációjának folytatására - jelentette be csütörtöki sajtótájékoztatóján a város polgármestere.

Elütött egy gyereket, majd elhajtott egy férfi Zalaegerszegen

2013.08.12

 A baleset még pénteken történt, a zalaegerszegi Dísz tér közelében.

Közmunkával kötötték össze az energiaracionalizálást Zalaegerszegen

2013.08.07

Kazánkorszerűsítést, közmunkát és városrendezést összehangoltan megvalósító mintaprogram zajlott Zalaegerszegen, a közmunkások által megtisztított terület faaprítékával fűtenek majd két óvodát - közölte szerdai zalaegerszegi sajtótájékoztatóján a város polgármestere.

Valószínűleg zalaegerszegi volt a Londonban holtan talált nő

2013.07.24

Zalaegerszegi lehetett az a huszonéves nő, akinek holttestére egy bőröndben találtak rá még vasárnap Londonban - közölte szerdán az RTL Klub Híradója.

Igazolást hamisított magának egy 15 éves fiú

2013.07.11

Vádemelést javasol a rendőrség egy 15 éves fiú ellen, aki igazolást hamisított magának.

Új sütőipari üzemet épít a Zalaco Zalaegerszegen

2013.06.24

    A cukrászati és a fagyasztott terméket gyártó, 2 ezer négyzetméteres üzem és a hozzá kapcsolódó hűtőtároló építése már az ősszel elkezdődik. A második ütemben a Zalaco többi, elsősorban a napi gyártást szolgáló üzemrészeit alakítják ki.

Vasvillával fenyegetőzött a betörő Zalaegerszegen

2013.06.15

 A 32 éves férfi hajnalban levágta egy zalaegerszegi ház kapujáról a láncot, így ment be az épületbe, és vasvillával fenyegette meg az ott lakó férfit.

Elrendelte a bíróság a Zalai Baromfifeldolgozó Kft. felszámolását

2013.05.30

Az eljárás lebonyolításával a TM-Line Zrt.-t bízták meg.

Tűzoltók szabadítottak ki egy fürdőkádba szorult asszonyt Zalaegerszegen

2013.05.27

    A túlsúlyos asszony péntek este órákon át nem tudott önerejéből kiszabadulni a fürdőkádjából. A fia talált rá, amikor éjszaka hazaért, de az idős nőt ő sem bírta megmozdítani.

Udvardy Ignácról és fiáról neveztek el teret Zalaegerszegen

2013.05.14

Teret nevezek el és bazalt emlékkövet állítottak fel Udvardy Ignác iskolalapító és fia, Udvardy Ignác Ödön nagybányai festőművész tiszteletére kedden Zalaegerszegen.

Zalaegerszeg jól áll gazdaságilag

2013.05.10

Az új beruházások, az utak, intézmények felújítási, karbantartási, munkálatainak eredményeként Zalaegerszeg vagyona elérte a 105 milliárd forintot, ez az előző évhez képest több mint egyszázalékos növekedést jelent - közölte Balaicz Zoltán alpolgármester (Fidesz-KDNP) pénteken sajtótájékoztatón.