Heti horoszkóp 2020. január 13. – január 19. – Bonyolódó viszonyok

Horoszkóp minden hétre

2020.01.11. 17:02

Vízöntő – heti horoszkóp

A hét első fele pozitív változásokat és egy kis izgalmat hozhat az életedbe és ez különösen a magánéletedet illetően nyilvánulhat meg, de hatással lehet a pénzügyeidre is. Ezek a napok megfelelőek arra, hogy egy kicsit kényeztesd önmagadat kívül és belül egyaránt és kihasználd a helyzetet, amely abból adódik, hogy most szinte képes vagy elcsavarni bárkinek a fejét, olyan erős energia árad belőled.

A hét második fele már a nyugodt harmónia jegyében telik és végre most semmi és senki miatt nem kell igazán aggódnod. Ha egy kapcsolatodban a közelmúltban problémák jelentkeztek, azt ezekben a napokban jó eséllyel elsimíthatod. Légy kezdeményező ez ügyben, a válasz pozitív lesz és így is te maradsz nyeregben. >>> Itt a január havi horoszkóp   >>> Itt az éves horoszkóp 2020-ra!

Halak – heti horoszkóp

A hét első felében a korábbi erőfeszítéseidnek lehet meg az eredménye, ami növeli a kiegyensúlyozottságot benned, önbizalmat ad és magabiztos fellépést eredményez. Egy kapcsolatodban, vagy valamely viszonyrendszeredben most kedvezőbb helyzetbe kerülsz, ami arra is ad lehetőséget, hogy bizonyos feltételeket akár sikerrel újratárgyalj.

A hét második fele megnövekedett érzékenységet hoz számodra, ami, ha nem vigyázol, azt eredményezheti, hogy valakivel, akivel amúgy is bonyolult a viszonyod, most még nagyobb feszültség kerekedik. Ha pedig mindez alkalmat ad régebbi sérelmek felemlegetésére is, akkor tartós, akár végleges romlással is szembe kell nézned. Légy hát óvatos és ha úgy érzed, tartsd magadban inkább, bármi is az, ami bánt. >>> Itt a január havi horoszkóp   >>> Itt az éves horoszkóp 2020-ra!

.