Heti horoszkóp 2020. január 13. – január 19. – Bonyolódó viszonyok

Horoszkóp minden hétre

2020.01.11. 17:02

Nyilas – heti horoszkóp

A hét első felében azt tapasztalhatod, hogy bizonyos emberekre a szokottnál is nagyobb hatással lesz, amit mondasz, vagy teszel, így bánj felelősen a helyzetekkel, melyeket a sors eléd helyez. Különösen a szeretteiddel légy óvatos, nehogy akár akaratlanul is olyat tegyél, vagy mondj, amely hosszú időre visszavetheti a kapcsolatodat azzal, aki fontos számodra.

A hét második felében a lelki harmónia és a sikerek ideje jön el számodra és ha törekedsz az egyensúlyra magad körül, ez az állapot tartósan fenn is maradhat. Egy erős nő nagy hatással lehet rád ebben az időszakban, de hogy hallgatsz-e a tanácsaira, vagy követed-e az általa adott mintát, az nem csak rajtad áll majd. >>> Itt a január havi horoszkóp   >>> Itt az éves horoszkóp 2020-ra!

Bak – heti horoszkóp

A hét első felében egy nálad nagyobb és erősebb hatalom befolyásolja az életed alakulását és te csakis annyit tehetsz, hogy az adott helyzetből a lehető legjobbat hozod ki magad és a szeretteid számára. Ha jól kezeled a helyzetet, most hosszabb távon is megmaradó eredményeket érhetsz el és ez nemcsak az önbecsülésedre, de a pénzügyi helyzetedre is komoly hatással lehet.

A hét második felében a nyitottság és az őszinteség jellemez majd, de közben óvatosnak is kell lenned, mert nem mindenki szereti, ha szembe jön vele a valóság, akár egy vélemény, akár egy bemutatott tény formájában. Készülj fel arra, hogy lesz olyan a környezetedben, aki feszülten reagál majd és kész fellépni is veled szemben, ha ellenfelet lát benned. >>> Itt a január havi horoszkóp   >>> Itt az éves horoszkóp 2020-ra!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.