Heti horoszkóp 2020. január 13. – január 19. – Bonyolódó viszonyok

Horoszkóp minden hétre

2020.01.11. 17:02

Mérleg – heti horoszkóp

A hét első felében izgalmas találkozóra kerülhet sor, amely, ha nyitottan közeledsz egy kérdéshez, talán még valami újat is hozhat a személyes életedbe. Hallgass most a megérzésedre azzal az illetővel kapcsolatban, aki egy érdekes javaslattal áll elő. Kövesd az ösztöneidet, most azok nem fognak megcsalni!

A hét második felében aktív fellépésre lesz szükséged ahhoz, hogy egy kínálkozó lehetőséget kihasználj és talán egy leheletnyi keménységre is, ha valaki nem nagyon akarja megérteni, hogy hol a helye. Néha, ha el akarjuk érni a céljainkat, nem lehetünk tekintettel mindenkire, aki az utunkba áll. Ha ugyanis tekintettel vagyunk, akkor éppen az ő céljaik érdekében cselekszünk. >>> Itt a január havi horoszkóp   >>> Itt az éves horoszkóp 2020-ra!

Skorpió – heti horoszkóp

A hét első felében kitűnő lehetőséged adódik, hogy egy lehetőséget kihasználva komolyan befolyásold a sorsod alakulását. Mindez azonban nemcsak rád, hanem a környezetedre is hatással lehet, különösen egy valakiére, akivel kapcsolatban fel kell készülnöd arra, hogy a kapcsolatotok hamarosan megváltozik majd.

A hét második felében alkalmat kell találnod arra, hogy a szeretteiddel is egyeztess, megbeszélj valamit, hogy felkészítsd őket egy változásra. Mindez elsősorban téged érint majd, de ők sem tudják kivonni magukat a hatása alól, így érdemes mindenről időben tájékoztatnod őket. Készülj fel arra is, hogy mindez valakiben örömet, valakiben viszont feszültséget kelt és ezzel kapcsolatban lehetnek teendőid a jövőben. >>> Itt a január havi horoszkóp   >>> Itt az éves horoszkóp 2020-ra!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.