Heti horoszkóp 2020. január 13. – január 19. – Bonyolódó viszonyok

Horoszkóp minden hétre

2020.01.11. 17:02

Oroszlán – heti horoszkóp

A hét első felében izgalomra és talán egy kis extra romantikára is vágysz, melyet elsősorban a partneredben találhatsz meg, de könnyen lehet az is, hogy eközben szükséged lesz a fantáziádat is bevetned a megfelelő hatás érdekében. A hét ezen időszaka egy váratlan találkozást is hozhat számodra, amely egy izgalmas lehetőséggel kecsegtet.

A hét második fele egyszerre hoz rutinfeladatokat és izgalmas új dolgokat és lehet, hogy pont emiatt nem lesz könnyű eldöntened, mikor melyikkel érdemes foglalkoznod éppen. Lehet, hogy ezekben a napokban egy eredeti, talán szokatlan ötletre lesz szükséged ahhoz, hogy egy váratlanul jelentkező problémára megoldást találj. >>> Itt a január havi horoszkóp   >>> Itt az éves horoszkóp 2020-ra!

Szűz – heti horoszkóp

A hét első felében magabiztos fellépésre lesz szükséged ahhoz, hogy egy vitát, vagy nézeteltérést hosszú távon is rendezni tudj. Néha szükséges erélyesen fellépni, mivel vannak emberek, akiket az érvek nem hatnak meg. Ők azok, akik csak az erőből értenek. Bár nem te vagy az erő bajnoka, ha kell, oda tudod tenni magadat és most erre lehet szükséged.

A hét második felében valami újat, frisset indíthatsz be magad körül, amihez komoly energiákat kell megmozgatnod és az is lehet, hogy segítséget kell majd kérned a környezetedtől. Bízhatsz a sikerben, de kitartásra és bátorságra lesz szükséged, különösen egy személy miatt, akit érdemes különösen szemmel tartanod a következő időszakban. >>> Itt a január havi horoszkóp   >>> Itt az éves horoszkóp 2020-ra!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.