Heti horoszkóp 2020. január 13. – január 19. – Bonyolódó viszonyok

Horoszkóp minden hétre

2020.01.11. 17:02

Ikrek – heti horoszkóp

A hét első felében mentálisan erősnek kell lenned, mivel valaki a környezetedben rögeszmésen és pusztítóan viselkedik és talán meg is próbál majd manipulálni téged. Ha nem kezeled elég jól a helyzetet és nem igyekszel kivonni magadat mindez alól, az a te életedre is komoly hatással lehet. Maradj távol most a mérgező kapcsolatoktól!

A hét második felében visszatér a harmónia és az elégedettség az életedbe és ezt semmilyen dráma, vagy külső behatás már nem tudja befolyásolni. A kötelék, amely a szeretteid és közötted van, olyan erős burkot von körétek, hogy arról minden rosszindulat és manipulációs kísérlet lepereg majd. >>> Itt a január havi horoszkóp   >>> Itt az éves horoszkóp 2020-ra!

Rák – heti horoszkóp

A hét első felében a kezdeményezőkészség és az egyéni megoldások jellemeznek majd, de közben ügyelned kell arra is, hogy ne vállalj túl nagy kockázatot, miközben valami új dologgal kísérletezel. Ezekben a napokban új ismerősökre és akár barátokra is szert tehetsz és ezek közül egy különösen közel kerülhet most a lelkedhez.

A hét második fele a győzelmekről és a sikerekről szólhat számodra, de közben és talán pont ezekkel kapcsolatban fontos döntéseket is meg kell hoznod. Légy bátor, de ne légy vakmerő! Igyekezd a helyzetet objektíven megítélni és mindig a hosszabb távon is hatásos megoldást válaszd! >>> Itt a január havi horoszkóp   >>> Itt az éves horoszkóp 2020-ra!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.