Heti horoszkóp 2020. január 20. – január 26. – Határozott energiák

Horoszkóp minden hétre

2020.01.18. 17:00

Az Oroszlán beleütközhet a korlátaiba, a Mérleg új lehetőségekkel szembesülhet. Heti horoszkóp.

Kos – heti horoszkóp

A hét első felében remek fizikai és szellemi erő birtokában leszel és ez lehetőséget ad neked, hogy olyasmikbe is belevágj, amikre eddig lélekben ugyan készültél, de eddig mindig valamire hivatkozva halogattad. Légy határozott és célratörő, de közben ügyelj arra is, nehogy a figyelmetlenséged miatt a környezeted egy tagjának kárt, vagy kellemetlenséget okozz.

A hét második felében határozottan és meggyőzően tudod képviselni az érdekeidet, így könnyedén magad mellé tudsz majd állítani embereket. Ha meggyőznéd a környezetedet valamiről, akkor itt az idő, de ha jobb feltételeket akarnál kiharcolni akár egy vásárlásnál, akkor sem találsz ellenfélre majd. Dobd be magad és használd az erődet! >>> Itt a január havi horoszkóp   >>> Itt az éves horoszkóp 2020-ra!

Bika – heti horoszkóp

A hét első időszakában alkalmad lehet egy kapcsolati problémádat rendezni, vagy valakivel a közöttetek meglévő feszültséget oldani. Ha így alakul, tedd meg, amit lehet mielőbb. Ezekben a napokban a könnyű pénz, vagy siker ígérete is megkísért majd, de óvatosnak kell lenned, mert nem minden lesz az, aminek elsőre látszik. Ne feledd, hogy a meggyőző vonzerő néha csalóka lehet.

A hét második felében gondolataid a titkok és a talányok felé fordulhatnak, különösen akkor, ha felkelti a figyelmedet egy hír, amely egy rejtélyt hoz a felszínre. A nyomozásban és a rejtelem keresésében pedig egy társra lelhetsz, akivel nem csak ezen a területen épülhet ki közöttetek az együttműködés. Ki tudja, mit hoz a jövő, tekints nyitottan a lehetőségekre! >>> Itt a január havi horoszkóp   >>> Itt az éves horoszkóp 2020-ra!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.