Heti horoszkóp 2020. január 20. – január 26. – Határozott energiák

Horoszkóp minden hétre

2020.01.18. 17:00

Vízöntő – heti horoszkóp

A hét első felében a világos beszédé lehet a terep. Ha valakinek el akarod mondani, mennyire fontos számodra és hogy mennyire szereted, vagy akár azt, hogy mi a gondod az illetővel, akkor ezek a napok különösen alkalmasak számodra erre a vallomásra. A kommunikációs képességeid az egekben, így a legjobb formában tudod előadni a kellemes és adott esetben a kellemetlen információt is.

A hét második fele viszont már az asztal melletti tevékenységé lehet, beleértve a papírmunkát, esetleg az adó, vagy egyéb jogi ügyek intézését is. Gyors és világos gondolkodásoddal most eredményes lehetsz, de közben ügyelned kell, hogy ne hagyj mindent az utolsó pillanatra, hiszen az számodra a hibák melegágya. >>> Itt a január havi horoszkóp   >>> Itt az éves horoszkóp 2020-ra!

Halak – heti horoszkóp

A hét első időszakában egy korábbi befektetésed, vagy munkád eredményét élvezheted, ami elégedettséggel, önbizalommal tölt el és emiatt egyre színesebben látod a jövődet. Mindez pedig kihat a magánéletedre is, felszabadult és magabiztos leszel, ami remek hatással lehet a kapcsolatodra, de növeli annak az esélyét is, hogy egy új kapcsolatba kezdj, mégpedig kezdeményező félként.

A hét második felében ésszerűen és logikusan kell gondolkodnod, ha egy egyre növekvő sötét felleget el szeretnél oszlatni magad körül. Félreértések és rosszindulat övezheti az utadat ezekben a napokban és neked határozottan, világosan és tömören kell kommunikálnod ahhoz, hogy mindenki számára világos legyen körülötted az igazság. >>> Itt a január havi horoszkóp   >>> Itt az éves horoszkóp 2020-ra!

.