Heti horoszkóp 2020. január 20. – január 26. – Határozott energiák

Horoszkóp minden hétre

2020.01.18. 17:00

Ikrek – heti horoszkóp

A hét első felében egy szórakoztató és befolyásos egyéniség nyűgözhet le és okozhat változásokat az életedben azzal, hogy mintákat, ötleteket ad számodra. Azonban talán egy jó példa, legyen bármennyire is izgalmas, nem biztos, hogy mindenki számára hasznos tud lenni. Ne feledd azt sem, hogy a valóságnak lehet, hogy csak egy részét látod. Nézz be a függöny mögé is!

A hét második felére tele lehetsz tervekkel, új elképzelésekkel, mivel nem csak az éles eszed, hanem az önbizalmad is a csúcson üzemel majd. Most úgy érezheted, hogy nincs lehetetlen és ez nem csak a munkára, vagy a feladataidra, de a magánéletedre is jótékony hatással lesz. Valaki ugyanis megérzi benned az erőt és ez hozzáadhat egy kis extra izgalmat kettőtök kapcsolatához. >>> Itt a január havi horoszkóp   >>> Itt az éves horoszkóp 2020-ra!

Rák – heti horoszkóp

A hét első felét az optimizmus és a pozitív érzelmek jellemzik. Környezeted vonzónak, ellenállhatatlannak talál majd, de erre még te is rátehetsz egy lapáttal, ha most különös gonddal ügyelsz a megjelenésedre. Ideális alkalmaid adódhatnak arra, hogy megjavíts egy kapcsolatot valakivel, de közben figyelned kell arra is, hogy más esetleg irigykedve néz majd utánad, amikor elhaladsz mellette.

A hét második felében a szellemi tevékenységekben lehetsz erős elsősorban. Elmélyülhetsz egy témában, kereshetsz, kutathatsz, vagy megfejthetsz titkokat, de arra is sort keríthetsz, hogy egy meditáció során a saját lelked rejtelmeihez is közelebb kerülj. Légy együtt érző most a környezeteddel és ügyelj arra, hogy egy véleményeddel nehogy sérülést okozz valakinek a lelkében. >>> Itt a január havi horoszkóp   >>> Itt az éves horoszkóp 2020-ra!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.