Heti horoszkóp 2020. január 20. – január 26. – Határozott energiák

Horoszkóp minden hétre

2020.01.18. 17:00

Nyilas – heti horoszkóp

A hét első felében belső nyugalom és egyensúly jellemez majd, ami segít abban, hogy új ismeretségekre, barátságokra tegyél szert, de lehetőséget ad arra is, hogy megtaláljon egy új szerelem. Ezekben a napokban arra is alkalmad lehet, hogy a környezetedben valakit, aki kibillent az egyensúlyból, segíts akár tanáccsal, akár csak azzal, hogy türelmesen végighallgatod.

A hét második felében egy rejtélyre, vagy egy rejtvényre fókuszálhatsz és ha szerencséd lesz, olyan felfedezést tehetsz, amely megváltoztatja a gondolkodásodat, vagy a hozzáállásodat egy témához. Ne feledd azonban alaposan körüljárni a kérdést, nehogy fél információkból végül féligazságokat vonjál le, mint következtetést. >>> Itt a január havi horoszkóp   >>> Itt az éves horoszkóp 2020-ra!

Bak – heti horoszkóp

A hét első időszaka nagy energiával és kezdeményezőkészséggel indul, de nem lesz idegen tőled egy kis kockázatvállalás sem. Igyekezz okosan és előrelátóan tervezni, mielőtt belefogsz valamibe, mivel a nagy lendületben könnyen előfordulhat, hogy egy kereszteződésben végül a rossz irányba fordítod el a kormányrudat. Ezekben a napokban kerüld a heves reakciókat és igyekezz tapintatosan bánni a környezeteddel is.

A hét második felében végre egy kis élvezet is kijár neked, így a munkával kapcsolatos tevékenységeidet hanyagold egy kicsit és foglalkozz inkább a szórakozással és a társasági életeddel. Egy találkozás, vagy egy első ismeretség most fontos lehet számodra és ennek során ne becsüld majd le az első benyomás jelentőségét sem. >>> Itt a január havi horoszkóp   >>> Itt az éves horoszkóp 2020-ra!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.