Heti horoszkóp 2020. január 20. – január 26. – Határozott energiák

Horoszkóp minden hétre

2020.01.18. 17:00

Mérleg – heti horoszkóp

A hét első felében pozitív gondolkodásra és optimizmusra lehet szükséged, melyben segít, hogy jó hírt, vagy elismerést kaphatsz a környezeted felől. Ezekben a napokban egy új barátság, vagy egy előnyös partnerség is kialakulni látszik valakivel, sőt ennek a kapcsolatnak szinte minden irányba való leágazása lehetségessé válhat a jövőben.

A hét második felében az álmodozás veheti át a főszerepet a gondolataidban, mindennek a kiváltó oka pedig a dolgok szerencsés alakulása lehet, melynek során kiderül, hogy számodra egy olyan lehetőség is adottá válhat, mellyel eddig nem igazán számoltál. Készülj fel, tervezz, de ne feledkezz meg a biztonságról sem! A járatlan út ugyanis veszélyeket is rejthet. >>> Itt a január havi horoszkóp   >>> Itt az éves horoszkóp 2020-ra!

Skorpió – heti horoszkóp

A hét első felében éppúgy számíthatsz bókokra, dicséretekre, mint egy szerencsére, így boldognak és kiegyensúlyozottnak és sikeresnek fogod érezni magad. Ez az időszak igazán kiváló lehet számodra a társas összejövetelekhez, találkozókhoz és a randevúkhoz is, de könnyedén megköthetsz egy rendkívül előnyös üzletet is.

A hét második felében alkalmad lesz egy őszinte beszélgetésre valakivel és ennek az őszinteségnek talán sokkal több hozadéka lesz számodra, mint az előzően gondolod. Könnyen lehet ugyanis, hogy mindez olyanokat is melléd állít, akik eddig mást láttak meg benned, mint a valóság. Vonzerőd most megnövekedik és ennek előnyeit a magánéletedben is élvezni fogod. >>> Itt a január havi horoszkóp   >>> Itt az éves horoszkóp 2020-ra!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.