Heti horoszkóp 2020. január 20. – január 26. – Határozott energiák

Horoszkóp minden hétre

2020.01.18. 17:00

Oroszlán – heti horoszkóp

A hét első felében a környezet, a feltételek és a szellemi állapotod is alkalmas lehet arra, hogy tervezz és hogy döntéseket hozz. Végre világosan láthatod majd a helyes irányt és a bátorság, eltökéltség is meglehet benned ahhoz, hogy megtegyél egy régóta esedékes lépést. Ügyelj a helyes kommunikációra és arra, hogy körülötted van valaki, aki most a szokásosnál is érzékenyebben reagál a bizonytalanságokra.

A hét második felében talán egy időre úgy érzed majd, hogy a lehetőségeid szinte korlátlanok, de lehet, hogy végül szembesülni fogsz azzal, hogy ez koránt sincs így. Ahogy mindenkinek, neked is határai vannak a lehetőségeidnek és érdemes egy cél kitűzése során ezeken belül maradni. Légy őszinte önmagadhoz és ne feledd, hogy a pohár félig most is tele van számodra! >>> Itt a január havi horoszkóp   >>> Itt az éves horoszkóp 2020-ra!

Szűz – heti horoszkóp

A hét első felében alkalmad lehet arra, hogy javíts egy kicsit egy olyan kapcsolatodon, amelyet feszültségek terheltek az elmúlt időszakban. Igyekezz oldani ezeket a feszültségeket, hiszen neked is csak az lehet az érdeked, hogy nyugodt és támogató légkör vegyen körül. Ezek a napok kiváló alkalmat adnak számodra egy kis bevásárlásra is, amely most egy véletlen találkozással könnyedén alakulhat át társasági eseménnyé is.

A hét második fele önbizalmat és egy új ambíciót hozhat számodra. Talán egy új célt fogalmazol meg önmagadnak, de az is lehet, hogy valaki felajánlja a segítségét, mellyel olyan dolgokban is gondolkodhatsz, amely eddig nem volt elérhető számodra. Légy lelkes, de ne feledd, hogy neked is megvannak a határaid! >>> Itt a január havi horoszkóp   >>> Itt az éves horoszkóp 2020-ra!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.