Hirdetés

Hirdetés

Savaria Történelmi Karnevál

Savaria Karnevál 2005: Sok minden másként lesz

2005.07.29

Néhány nappal korábban az idei Karneválszínház-darabról és egy készülő középkori tüzes játékról. Egy újabb sajtótájékoztató keretében a szervezők most főként az idei változásokról és újdonságokról beszéltek, de szóba kerültek a karnevál körüli gondok is.

Három napig Európa ókori fővárosa leszünk?

2005.04.05

Idén a Savaria Karnevál több hagyományos helyszínén is felújítási munkálatok folynak majd, ezért néhány megszokott programhelyszín módosul. Sajtótájékoztató a helyzetről, tömérdek kérdőjellel.

Karneválértékelő 2004: Hány a mennyi?

2004.10.22

Csütörtök este egy rövid fogadás és koktélparti keretében a szervezők megköszönték a Savaria Karnevál idei támogatóinak áldásos tevékenységüket. Nyilvánosságra kerültek az idei év látogatottsági és tetszési mutatói, és megkaptuk a kiadás-bevételi főösszegeket is. 18 milliós a nyereség. Papíron.

Még mindig Savaria Karnevál: Két nap krónikája

2004.08.23

Utolsó karneváli feljegyzésünk, amelyből többet között megtudhatják, hogy mit tesz a Kalandvár a népesedéspolitikáért, hogy egy szombati kiadós eső képében alaposan beütött a krach, meg hogy Boban Markovics új fújta szét a Fő teret, hogy nem is volt ott. Annus Adrián aranya és a Ghymes zárta az idei karnevált, amelybe sikerült alaposan belefáradnia a tudósítónak.

Megkezdődött a karnevál: Nyárspolgárok és egy kubai leány

2004.08.20

Miközben haláltáncát járta a Medgyessy-kormány, és az SZDSZ – feltehetően cukorka hatása alatt - rábólintott a lejárt szavatosságú Kiss Péterre, elindult az ötödik Savaria Karnevál. A kezdetek a vásár, a latin zene, a füstös nyárs és a villányi oportó jegyében zajlottak.

.