Hirdetés

Hirdetés

Látnivalók

A győri élményfürdő

2004.04.26

Érdekes, gusztusos, használható, ám cseppet sem olcsó a tavaly ősszel átadott győri élmény- és termálfürdő. A hivatalosan Rába Quelle nevezetű intézményben tizenhárom medencét számláltunk össze, tényleg sokféle vízikütyüvel, plusz vízesés, óriáscsúszda, medencebár meg sok minden.

Smidt Múzeum, Szombathely

2004.03.01

Batthyányi dolmánya, Széchenyi levele, tolla és sétabotja, Liszt Ferenc órája, hogy csak néhány érdekességet ragadjunk ki a vitrin alatti dolgokból. Szombathelyre látogató valamirevaló turista nem hagyja ki ezt a különleges hangulatú magángyűjteményt, amely annyira elüt az unalmasan jól nevelt múzeumoktól.

Várkertfürdő, Pápa

2004.01.22

Pápán van fürdő? – kerekedik a szemük csodálkozva mindazoknak a szerencséseknek, akiknek elkezdem mesélni az élményeket. Van, bizony, nem is akármilyen. A közelmúltban nyílott pápai fürdő talán kevésbé előkelő, mint vetélytársai, ám van néhány nagyon szerethető vonása.

Advent Bécsben: Mézes, diós, lampionos

2003.12.14

A karácsony előtti Bécsben maga a Meseország elevenedik meg, hol valódi népmesei, hol műmesei elemekkel. Ha képesek vagyunk eltekinteni néhány földi apróságtól, no meg a megfelelő irányba indulunk el, gyermekkorunk álomkarácsonyában találhatjuk magunkat.

Szombathely - Uszoda és a termálfürdő

2003.09.01

Az új Tófürdő megnyitásával kicsit mostohagyerek státuszba került az uszoda, s még inkább a hozzá tartozó termálfürdő. Jogos-e a lefokozás? Erre voltunk kíváncsiak látogatásunkkor.

.