Hirdetés

Hirdetés

Savaria Történelmi Karnevál

Szombathelyi pajzánságok: Biztosra mentek

2004.08.19

Győztes csapaton ne változtass! – járhatott az ismert sportmondás a Karneválszínház illetékesei fejében, amikor annak idején kiötlötték az idei stratégiát. A Szombathelyi pajzánságok izgalommentesen hozza a minőségi népszórakoztatás kötelező kűrjeit, nincs bent semmi olyan, ami ne tetszhetne egy nyárvégi karneválon.

Savaria Karnevál: A rendőrség közleménye

2004.08.13

Savaria Történelmi Karnevál hetében a Szombathelyi Rendőrkapitányság vezetője - élve törvény adta lehetőségével - fokozott ellenőrzést, koncentrált rendőri szolgálati tevékenységet rendelt el a kapitányság illetékességi területén.

Utazás 2004 - Mit teszünk a kirakatba?

2004.03.22

Vasárnap zárta kapuit Magyarország legnagyobb idegenforgalmi seregszemléje, az Utazás 2004 kiállítás. A Savaria Karnevál képviselői elégedetten nyilatkoztak az érdeklődésről, pedig akár panaszkodhattak is volna a méltatlan körülmények miatt. A pletykák szerint nagyon nagy bajban van a Balaton, viszont nyomul az Alföld. Helyszíni beszámolónk és

Savaria Karnevál: Felvonulás és levonulás

2003.08.24

Jöjjön hát az idei utolsó karneváli beszámoló, Töki Pompos-oknyomozással, rabszolgavásárral, fáklyás felvonulással és vasárnappal. Merészelünk értékelni és tanulságokat levonni.

Savaria Karnevál (5): A miniszter bort prédikált

2003.08.23

Péntek délután kihirdették a különböző kategóriák nyerteseit. A borverseny díjkiosztóján rövid beszédet mondott Dr. Németh Imre mezőgazdasági miniszter.

.